Verwondering in de Agnietenkapel: Daniëlle Deddens

NORA - een POPconcert

Specials
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 19:30 - 20:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 9,50

Tijdens de Verwondering verhuizen we 3×30 naar een bijzonder locatie.  Twee dagen lang is de Agnietenkapel dé plek om jong talent te ontdekken die zich al bewezen hebben. De drie voorstellingen hebben één ding gemeen de makers zijn dé grote hits op festivals als De Parade, Oerol en het O Festival. Grijp je kans en zie op één avond op een unieke, historische locatie de sterren van morgen!

Stel je voor: Nora uit 1879, nu een popster in 2024. Het resultaat? Een krachtig feministisch popconcert over het ontsnappen uit het Poppenhuiscomplex en het vinden van je eigen stem. In ongeveer een half uur maakt Nora, gespeeld door Danielle Deddens, een ontwikkeling door waar Ibsens Nora een avondvullende voorstelling voor nodig heeft. 145 jaar geleden trok zijn Nora de deur voorgoed achter zich dicht. Tijdens De Verwondering trapt ze ‘m weer keihard in met POP concert vol nummers die niet alleen geïnspireerd zijn op Kurt Weil maar vooral door vrouwelijke artiesten zoals Beyonce, Charlie XCX en SOPHIE!

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips