Zakelijke verhuur

Spot on Gouda

Ruimte voor elk evenement

Samen met de gemeente Gouda bieden meerdere Goudse locaties voor ieder evenement en meeting de perfecte oplossing. Dus zoek niet verder. Gouda is Spot On!

Spot on Gouda is een krachtenbundeling van de volgende locaties: De Goudse Schouwburg, Cinema Gouda, De Chocoladefabriek, De Goudse Waag, De Zalm, Het Oude Stadhuys, Museum Gouda, Relais & Chateau Weeshuis Gouda, Best Western City Plus Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, De Theaterbakkerheij, Gouda Cheese Experience, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, LF Gouda, Museumcafé Gouda en de Sint-Janskerk. 

Niet alleen vanwege de grote variatie aan locaties (van klein tot groot, van authentiek tot modern) maar ook vanwege de ligging in het hart van de Randstad. Met het compacte stadscentrum is Gouda dé plek voor je (bedrijfs)evenement. Of het nu gaat om de juiste ambiance voor je eerstvolgende netwerkborrel, een groots podium voor hét congres van het jaar, de ideale locatie om die zakelijke deal te sluiten, een duik in de geschiedenis of de moderne tijd opsnuiven, een onvergetelijk teamuitje of letterlijk & figuurlijk ruimte voor je (klant)event met key-note speakers en break-out sessies: Gouda is spot on! 

www.spotongouda.nl