Contact

Veelgestelde vragen

Betalen bij de Tickets & Servicebalie en bij onze bars is alleen mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk.

In Mijn theater kun je je e-tickets downloaden. Je kunt ook kopietickets opvragen bij  Tickets & Service. Voor een kopieticket betaal je 75 cent per stuk.

Dit kan via Mijn Theater bovenaan deze webpagina. Even inloggen en dan kun je alle gegevens eenvoudig aanpassen.

Ja, in de Grote zaal en in de Kleine zaal zijn rolstoelplaatsen. Wil je gebruik maken van een rolstoelplaats, bel met onze Tickets & Service via 085 – 2391501.

Je gegevens en bestellingen zijn terug te zien in Mijn Theater. Je vindt dit in de gele balk. Klik op Mijn theater (naast het icoontje Agenda). Hierna kun je inloggen met het wachtwoord dat per mail is toegestuurd. Of een account aanmaken.

Ja, in principe wel. Op het moment dat er een weeralarm wordt afgegeven door het KNMI hebben wij altijd overleg met het gezelschap. Als onze medewerkers en de cast & crew bij de schouwburg kunnen komen, dan gaat de voorstelling of film door. Mochten zij onverhoopt de schouwburg niet kunnen bereiken dan informeren we je per mail.

Veel bezoekers willen onze organisatie steunen. Daarmee steun je ons programma en onze projecten en producties die wij realiseren als Podium van de Stad. We zijn dankbaar voor elke gift. Met een donatie steun je ons programma voor de inwoners van de stad en directe omgeving. Je helpt ons bovendien om de grote economisch klap op te vangen die door het coronavirus is uitgedeeld.

Wil je ons steunen? Word Vriend, doe een donatie of word sponsor.

Een kind mag op schoot maar je moet wel een stoel reserveren voor jouw kind. Dit houdt verband met veiligheid (dit verplicht de brandweer). Voor jouw kind is een stoelverhoger beschikbaar. Zo kan je kind optimaal van de voorstelling genieten!

Ja, het is mogelijk om voor andere Kleinezaalkaarthouders te reserveren. Daarvoor heb je wel de pasnummers van je medebezoekers nodig. Ook kun je in dezelfde bestelling kaarten kopen voor bezoekers zonder pas, daarvoor betaal je dan via iDeal een bedrag.