Zakelijke verhuur

Jouw evenement

Perfecte locatie centraal in de Randstad

Onze zalen bieden niet alleen ruimte aan 10 tot 1000 bezoekers maar ook de magie van theater. 

Regelmatig is de Goudse Schouwburg hét toneel voor bedrijfsborrels, vergaderingen, recepties, congressen en bedrijfspresentaties.

Wat dacht je van een diner op het podium, de beursvloer in de foyer, fraaie foodtrucks in de zaal, een ontbijt voor 200 man: jouw evenement krijgt bij ons een glansrijke hoofdrol.  

Midden in de Randstad, perfect bereikbaar, zowel met openbaar vervoer en 5 minuten van de A12. Voldoende parkeergelegenheid en prachtige zalen voorzien van alle moderne faciliteiten

Ontdek de Grote zaal (813 plaatsen), de Kleine zaal (232 plaatsen), onze foyers en Gouden zaal, ons Theatercafé – én Cinema Gouda.

Jouw bedrijf in de spotlights

Met het team van de Goudse Schouwburg is het superfijn samenwerken. Het contact is vriendelijk en open. Niets is te veel. Wij komen zeker terug!
— Severs Breeman BMW en MINI

We denken met je mee

Boek een voorstelling met je bedrijf

Reserveer een voorstelling bij ons volledig of deels voor je bedrijf. Denk aan een matinee met een populaire musical of een swingende avond vol show en muziek. In januari/februari is elk jaar het nieuwe seizoensprogramma bekend. We kunnen dan exclusief voor jouw bedrijf populaire voorstellingen boeken voor het komende seizoen.

Catering

We werken samen met gerenommeerde cateraars. Als je je eigen cateraar wilt meebrengen, kan dat ook. We zorgen ervoor dat je evenement precies past bij wat jij voor ogen hebt. De Goudse Schouwburg is jouw partner voor professionele evenementen.

Wat zijn je wensen?

We staan voor je klaar! Mail ons via verhuur@goudseschouwburg.nl of bel 085-2391511.