Verwonder pakket 2

  • Locatie
  • Tijd 19:30 - 22:30
  • Pauze Nee

Festival de Verwondering komt met voordelige earlybird combinatiepakketten

In het weekend van 19 t/m 21 september barst in de hele Goudse binnenstad De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en de korte theatervoorstellingen in de historische Agnietenkapel gaan binnenkort in de verkoop met voordelige earlybird combinatiepakketten.

Speciaal voor De Verwondering maakt The Ashton Company een spectaculaire show in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg op donderdag 19 en vrijdag 20 september. Deze twee dagen blaast tevens zangeres en performer Chagall je gegarandeerd omver in de Kleine Zaal. Of ontdek de betoverende korte theatervoorstellingen in de historische Agnietenkapel. Hier staan per avond drie verschillende nieuwkomers op het podium.

Liefhebbers van theater hoeven niks te missen van het programma met één van de combinatiepakketten. De vrije kaartverkoop hiervoor start op donderdag 30 mei om 19.00 uur online via de Goudse Schouwburg, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade. De kaartverkoop voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start op maandag 27 mei na afloop van de seizoenspresentatie, zowel online als aan de kassa op de Boelekade.

In het verwonder pakket 2 zitten 4 voorstellingen.

Do 19.30 uur Agnietenkapel: blind date* €9,50

Do 20.30 uur kleine zaal: Chagall €15,00

Vr 20.00 uur Grote zaal: €17,50

Vr 22.30 uur Agnietenkapel: blind date* €9,50

*Blind date: de voorstelling wordt later bekend gemaakt.

Prijs normaal: €51,50

Early bird prijs: €40,00

Voor meer informatie, bezoek www.verwondering-gouda.nl.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend