Soundos

Witte Ruis

Cabaret
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 25,00

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.  

Soundos ervaart zelf hele andere soorten “witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.” 

Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos: Witte Ruis.  

Over artiest
> Soundos is lid van Comedytrain.
> Soundos was o.a. te zien in de programma’s Expeditie Robinson, All Stars & Zonen, Drag Race Holland, Ik ga stuk!, De Verraders Halloween en LOL: Last One Laughing. 
> Soundos bedacht en speelde mee in de Nederlandse filmhit Meskina.
> Voor Videoland bedacht en schreef Soundos de serie Meer Soundos. Daarnaast speelde ze – uiteraard – de hoofdrol. 

De pers over 

“Met Comeback Kid laat Soundos niet alleen zien dat ze er definitief bij hoort, maar dat ze tot de top behoort.” Theaterkrant, keuze van de criticus 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips