Marja van Katendrecht

Welkom aan boord bij Marja

Cabaret
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 21,50

Marja van Katendrecht is terug in de Nederlandse theaters met haar nieuwste voorstelling: Aan boord bij Marja.  

Maak je klaar voor een avond vol plezier en avontuur en stap aan boord bij Marja! Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de bruisende Landelijke Dooie Sterren Parade en haar Relatie Advisatie Show, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis geïnspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van Marja’s betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie. 

Na deze onvergetelijke avond aan boord bij Marja, ga je niet alleen naar huis met een glimlach op je gezicht en een hart vol warme herinneringen, maar mogelijk ook met een verfrissende kijk op de wereld om je heen. 

Of het nu gaat om kleine alledaagse momenten of grotere wereldwijde vraagstukken, door Marja’s unieke kijk op het leven weet ze je te raken en je te laten nadenken over de manier waarop je de wereld om je heen ervaart. 

Vanzelfsprekend is deze cruise is vol-pension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment. 

RECENSIEQUOTES 

“De vlekkeloosheid waarmee ze toeschouwers in het spotlicht zet en hen ondertussen ook nog eens op hun gemak stelt, laat het enorme improvisatietalent achter deze one-woman-show zien.” – Theaterkrant 

“Marja van Katendrecht geeft oprecht en liefdevol advies in opgewekte relatiecursus” – Theaterkrant 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips