Maris Mae – Album Release Concert

Fairfield Valley

  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 15,00
Archief

Op 19 april brengt Maris Mae haar debuutalbum Fairfield Valley uit. Op 20 april komt zij dit vieren in de Goudse Schouwburg met een concert samen met haar band.

Maris Mae is de artiestennaam van Mariska Veringmeier. Zij maakt verhalende country-folk muziek. Geïnspireerd door Katie Pruitt, Smith & Thell en Ilse DeLange. Twee jaar geleden studeerde zij af van het conservatorium met een releaseshow van haar EP Homebound in de Goudse Schouwburg. Sindsdien is zij regelmatig met haar muziek in de Schouwburg te vinden. Het release concert van haar nieuwe album moest dan natuurlijk ook in de Schouwburg plaatsvinden.

 

“Welkom in Fairfield Valley; een fictief, Scandinavisch valleidorpje. Verstopt tussen de bergen, gelegen naast een wilde rivier, woont een kleine gemeenschap in rood- en bruin gekleurde, houten huisjes. De dorpelingen kennen elkaar en het dorp op hun duimpje. Wat er voorbij de bergen gebeurt heeft geen enkele dorpeling weet van.

Elk nummer van het album heeft zijn eigen verhaal en één van de dorpelingen in de hoofdrol. Waan je tijdens het concert in de wereld van oeroude bergen, valleien vol bloemen, ruig gesteente en prachtige sterrennachten. Elke bewoner heeft zijn eigen verhaal en wellicht kunnen we daar nog wat van leren.”

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend