Hoe vind je zelf dat het gaat?

Burger Koekoek

Cabaret
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 21,50

In ‘Hoe vind je zelf dat het gaat?’ neemt Burger Koekoek de bezoekers mee op een trip die ze niet snel zullen vergeten: Prachtige muziek, humor, een groots verhaal en heel veel om over na te denken. Het moet anders, namelijk! 
 
Het moet anders? Ja, en wel nu! 
Want wat zeggen we anders tegen de volgende generaties, of tegen de mensen in het mondiale zuiden: “Ja, we wisten wel hoe zeer het mis ging, maar wij dachten: wij kunnen wel op dezelfde manier doorgaan met onze theatervoorstellingen, toch?” 
 
Burger Koekoek beseft dat ook in het theater het roer om nu echt kan moet. De podiumkunsten kunnen niet doen alsof zij op dezelfde voet door kunnen gaan. Daarom presenteert Burger Koekoek met ‘Hoe vind je zelf dat het gaat?’ de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland. Van decor tot reisbewegingen, van kleding tot website: alles is CO2-neutraal. Burger Koekoek compenseert zelfs de reisbewegingen van de bezoekers en wordt daarbij gesteund door haar impresariaat. 
 
Burger Koekoek? Ja, Burger Koekoek. We weten onderhand toch allemaal wel dat Piepschuim niet goed is voor onze aardbodem. Tijdens de voorstellingen ‘Buiten de lijntjes’ in samenwerking met het strijkorkest o.l.v. Egon Kracht bleek dat Piepschuim de lading niet meer dekt, de naam past niet meer. Deze voorstellingen waren zoveel meer, zoveel volwassener dan dat Piepschuim ooit geweest is. Dit onderschrijven Maarten van Erp (Stadsschouwburg en de Vereeniging), Natalie Straatman (Schouwburg Ogterop) en Heleen Kalkman (voorheen De Lindenberg). En ja, de burger is nu eenmaal koekoek. Die andere link naar de nieuwe naam ligt voor de hand natuurlijk. 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips