Gluren bij de Buren Gouda

Met optredens van Eva-Nicole Leroux en Sofie de Bruijn

Uit de regio
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 12:00 - 17:00
  • Pauze Ja
Archief

Op zondag 4 februari veranderen Goudse huiskamers in tijdelijke buurttheaters voor Gluren bij de Buren. Lokale amateurkunstenaars tonen hun talenten in knusse huiskamers verspreid over de stad. Ook de Kleine Zaal van de Goudse Schouwburg is een locatie. We maken binnenkort het programma bekend. Toegang is gratis.

Eva-Nicole Leroux
Starttijden optredens: 12:45 / 14:15 / 15:45
Een singer-songwriter uit Gouda. Tijdens haar studie aan het Conservatorium ontwikkelde ze haar fascinatie voor het schrijven van popliedjes met uitdagende harmonieën en dromerige melodieën. Vanachter de piano creëert Eva-Nicole met haar muziek een unieke ervaring die je absoluut niet wilt missen.

Sofie de Bruijn & Karel Houtzager
Starttijden optredens: 13:30 / 15:00 / 16:30
Jazz, pop, musical, noem het maar op. Alles komt aan bod bij dit muzikale duo dat elkaar kent van het conservatorium. Sofie de Bruijn en Karel Houtzager nemen je mee door verschillende stijlen en talen. Gegarandeerd genieten!

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend