Gastprogrammering: Studio Da Danza

Envision

  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 14:00
  • Pauze Ja
  • Rang 1 € 19,00

Met de dansvoorstelling “ENVISION” zorgen alle dansers van Studio Da Danza ervoor dat de zintuigen van ieder in het publiek op scherp worden gesteld. Laat u verrassen door een wervelende dansshow vol plezier, passie en dynamiek waarin de dansers letterlijk de boel in beweging zullen zetten. Dit keer niet alleen door de dansbeweging zelf maar ook door te werken met een draaiend, rijdend decor en de magie van ‘kleur’. “Imagine it, then create it”. Spannend en uitdagend te noemen maar zeker ook ‘bijzonder en supertof!’

“ENVISION” wordt een feest op het podium voor alle dansers en een geweldig mooi uitje voor het hele gezin!

 

Entreeprijs euro 19,00

 

Inclusief pauzedrankje

 

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’.  Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend