Express Yourself Smaakmakers: Girls Fest XXL

  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 19:00 - 23:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 5,00

Check dit! De Goudse Schouwburg en gro-up organiseren weer Express Yourself! Het is een serie workshops en masterclasses die speciaal zijn bedacht voor jongeren zoals jij. We noemen de workshopmaand gewoonweg Smaakmakers – en geloof ons, het wordt geweldig! Welke dagen ben jij er allemaal bij?

Woensdag 30 oktober organiseren we een Ladies Only-event! Geniet van workshops dans met Meyline en zang van Des’ray. We sluiten af met een optreden van Kleine John & Chavante, beats van DJ Nathalie Cijntje en met Ouassima Tajmout als host.

Ouassima Tajmout
Een van de eerste Nederlandse journalisten die diepte-interviews deed met grote artiesten als Rema, Frenna en Ronnie Flex. Met een nominatie voor de Pop Media Prijs wordt haar talent nu erkend. In een interview met FunX vertelt ze openhartig over haar jeugd, voetbalcarrière en hoe ze tegenslagen overwon om haar dromen in de media waar te maken.

Meyline
Een nuchtere Rotterdamse choreografe die haar inspiratie haalt uit de diversiteit van de stad. Ze werkte met artiesten als Kraantje Pappie en Ronnie Flex en creëert concepten vol kleur en energie. In haar werk verbindt ze moeiteloos dans en beweging met het verhaal van kunstenaars en merken.

Des’ray
Voor degenen die een natuurlijk talent hebben voor zang, zal Desray, een gewaardeerde expert in entertainment en podiumkunsten, haar wijsheid en passie delen met de deelnemers.

DJ Nathalie Cijntje
De Rotterdamse DJ Nathalie Cijntje kreeg haar liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Thuis draaiden haar ouders allerlei genres van Latin, soul, jazz tot Caraïbische en Afrikaanse muziekstijlen. Haar eigen stijl ontwikkelde ze door nachtenlang op het internet te struinen, op zoek naar muziek. Het resultaat: een zeer eclectische sound. Nathalie zorgt voor swingende vibes.

Kleine John & Chavante
Met hun aanstekelijke positiviteit en energie is het gegarandeerd feest wanneer deze twee samenkomen! Twee jaar geleden begon Kleine John met het uitbrengen van muziek, waaronder de hit “C’est La Vie” in samenwerking met Chavanté. Chavanté had al eerder succes met muziek, maar na een rustigere periode besloten hij en Kleine John hun krachten te bundelen. Ze brachten samen de EP LUCKY X WONDER uit, verwijzend naar hun bijnamen LUCKYBOY en WONDERBOY.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend