Bouke & ElvisMatters Band

Bouke Rocks Elvis

Muziek
 • Locatie Grote Zaal
 • Tijd 20:00 - 22:30
 • Pauze Ja
 • Rang 1 € 38,50
 • Rang 2 € 36,50
 • Rang 3 € 22,50
Archief

De voorstelling op zaterdag 9 maart  is geannuleerd en wordt verplaatst naar een nieuwe datum. De nieuwe datum is nog niet bekend. Iedereen die tickets heeft is hier per mail van op de hoogte gesteld. 

Bericht van het impresariaat:

VERKLARING

Met spijt moeten wij aankondigen dat de shows ‘Bouke Rocks Elvis’, die gepland stonden in de maand februari van dit jaar, niet zullen doorgaan op de geplande datum. Deze beslissing volgt na de diagnose van een scheurtje in de heup bij Bouke, waardoor hem op medisch advies strikt is aangeraden niet op te treden, aangezien hij zijn heup totaal niet mag belasten.

Bouke, die enorm uitkeek naar deze optredens en het ontmoeten van zijn fans, is diep teleurgesteld dat hij de shows moet afzeggen. Hij benadrukt echter dat dit uitstel geenszins een afstel betekent. Er wordt op korte termijn gezocht naar nieuwe datums voor deze shows. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, en tickethouders zullen persoonlijk geïnformeerd worden.

Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is voor de fans die uitkeken naar deze shows, en wij delen hun teleurstelling. Echter, de gezondheid en het welzijn van Bouke hebben de hoogste prioriteit, en wij danken u voor uw begrip en steun hierbij.

Nadere informatie over de nieuwe datum en verdere details zullen zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden. Wij danken u voor uw geduld en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij de nieuwe shows van ‘Bouke Rocks Elvis’.

Wij wensen Bouke een spoedig herstel

 

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Gouda, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Gezellig Nagenieten arrangement

 • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
 • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

 • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Bijboeken €11,50 p.p.

Perfecte pauze arrangement

Indien er geen pauze in de voorstelling zit, ontvang je dit arrangement na afloop. 

 • Een gereserveerd tafeltje in één van de foyers
 • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Bijboeken €8,50 p.p.

Warm Welkom arrangement

 • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

 • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €9,50 p.p.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips