Theaterregels

Theaterregels

Algemene bezoekersvoorwaarden
De Goudse Schouwburg verklaart de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam op 12 juli 2012 onder nummer 66/2012.

Kom op tijd
Laatkomers zijn voor zowel de artiesten als het publiek erg storend. Kom daarom alsjeblieft op tijd! Ben je te laat, dan kan je pas ná de eventuele pauze je plaats innemen.

Laatkomers bij Marc-Marie Huijbregts. Grappig, maar toch storend: http://youtu.be/OChtQjtcXVs

Verhindering
Als je door omstandigheden verhinderd bent, mag je je tickets ruilen voor een andere voorstelling in het theaterseizoen 2019/2020. Je kunt je tickets tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling, tijdens onze reguliere openingstijden, omruilen bij de Tickets & Service balie. Wij brengen je dan eenmalig € 3,50 administratiekosten in rekening.
Indien je liever niet ruilt, maar kiest voor een tegoedbon, brengen wij € 3,50 per ticket in rekening. Dit kan tot uiterlijk 72 uur voor de voorstelling. Je kunt deze tegoedbon ook inleveren bij de voorreservering.
Op de dag van de voorstelling zelf kunnen wij géén plaatsbewijzen omruilen, welke dringende reden daarvoor ook mag gelden.

Kopiekaarten
Ben je je tickets kwijt geraakt, dan kan je bij de Tickets & Service balie kopiekaarten aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 0,60 per ticket.

Verboden te fotograferen
Het is in De Goudse Schouwburg verboden foto-, video- of geluidsopnamen te maken zonder dat daar vooraf toestemming voor gegeven is.