Programmeringsraad

Ben jij tussen de 15 en de 21 jaar? Dan ben je meer welkom dan ooit in de Goudse Schouwburg. Jongeren van de programmeringsraad bepalen samen welke voorstellingen geboekt worden en welke niet. Hiervoor worden ze één keer per maand in de schouwburg verwacht.

Jongerenagenda

De nieuwe groep jongeren krijgen ruimte in de schouwburg om aan te geven wat zij graag op de planken willen hebben. De jongeren in deze raad maken de keuze uit het programma-aanbod en kunnen ook op een andere manier participeren in de schouwburg door het organiseren van allerlei randactiviteiten.

De Jongeren Programmeringsraad is een logische nieuwe stap binnen de schouwburg. Samen met gro-up buurtwerk is onlangs de première gepresenteerd van het succesvolle project Express Yourself. Een project waarin Goudse jongeren worden uitgedaagd om zichzelf te laten zien door middel van urban podiumkunsten; dans, muziek en spoken word.

Suggesties?

Heb jij suggesties voor deze agenda? Stuur een DM op insta, een appje naar +31641300506 of mail je idee naar Jocelyne (Programmamaker Jongeren)