Nieuws

Vier Verwonderingsroutes op 16 september

Van do 14 t/m za 16 september barst in de hele binnenstad van Gouda het nieuwe en grootschalige Festival De Verwondering los. Een veelzijdig festival vol muziek, beeldende kunst, (straat)theater en verrassend spektakel.

Een deel van het uitgebreide festivalprogramma is bekend maar de festivalorganisatie zit nog niet stil en voegt wekelijks nog nieuwe acts toe. Houd daarom steeds de festivalsite www.verwondering-gouda.nl in de gaten voor nieuwste en de meest actuele updates.

Kom zaterdag 16 september extra genieten met vier Verwonderingsroutes op weg naar de Markt, 13:00 – 17:00 uur

Circus & Entertainment Route: Een avontuurlijke route vanaf de Cheese Experience naar de Markt met pop-up circusacts, Silent Disco, en spectaculaire acts zoals Hendrik-Jan de Stuntman.

Duurzaamheid Route: Ontdek de speciale duurzaamheidsmarkt in de Sint-Jan, BUZZ met de trapskelter naar Museum Gouda en ervaar rust in de Vroesentuin met de (vette) installatie Snackgelok.

Route Meemaken: Geniet via de Korte en Lange Groenendaal bij de Garenspinnerij en het Jeugdtheaterhuis van verhalen, voorstellingen en kunstworkshops.

Literair & Jazz Route: Loop door de Korte en Lange Tiendeweg met live muziek en afhaalpoëzie, stap in de mobiele fietsbioscoop Bakkie Bike Cinema, en vervolg je reis naar de Chocoladefabriek waar je kunt genieten van jeugdtheatervoorstellingen en optredens van spoken word-artiesten en singer-songwriters.