Nieuws

Theaterseizoen 24/25 is live!

We zijn los! Het theater programma voor seizoen 24/25 is nu live en te zien in onze agenda of seizoensbrochure.

De Vriendenverkoop is nu van start en tot donderdag 30 mei heb je voorrang op de kaartverkoop! (Ben je nog geen Vriend voor seizoen 24/25? Bekijk de voordelen en word Vriend!)

Donderdag 30 mei start de losse kaartverkoop! Vanaf 19.00 uur kun je, zoals je gewend bent via onze website, bij de kassa of telefonisch boeken.

 

Uitgestelde tickets

Voor populaire voorstellingen werken wij komend seizoen met uitgestelde tickets. Dit staat aangegeven op de website bij de voorstellingen waarbij we dat hanteren. In dit geval krijg jij één dag van tevoren jouw digitale e-ticket opgestuurd. Waarom we dit doen? Bij voorstellingen van populaire artiesten wordt er regelmatig ticketfraude gepleegd, door het werken met dit nieuwe concept proberen wij dit tegen te gaan!

 

Markeer een voorstelling als favoriet!

Nieuw op onze website: je kunt nu voorstelling als favoriet bestempelen en daarmee bewaren in jouw favorieten lijstje! Extra handig om voorafgaand de start kaartverkoop alvast de voorstellingen hierin te bewaren om deze vanuit jouw favorieten lijstje te bestellen. Hoe je dit doen? Simpelweg op het hartje drukken die bij de voorstelling staat!

 

Tickets, passen en Service

Neem een kijkje tussen alle verschillende voordeelpassen die wij aanbieden en kom lekker vaak naar het theater! Zo kun je weer Vriend worden, met de Kleine Zaal Pas of ToneelPas naar het theater en een podium cadeaukaart aanschaffen. bekijk alle mogelijkheden en tot snel in het theater