Nieuws

Seizoenspresentatie 23-24

Er spelen t/m juni nog een hoop mooie voorstellingen dit theaterseizoen, maar wij zijn ook alweer druk bezig voor seizoen 2023-2024. Het programma is rond en we hebben een prachtig, gevarieerd en vol programma samengesteld met (inter)nationaal gevestigde namen, nieuw talent, eigen producties en meer. Ook dit jaar presenteren wij dit graag met trots aan jullie tijdens de seizoenspresentatie op maandag 22 mei! Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts en een vooruitblik naar wie er allemaal naar Gouda komen. Directeur Tineke Maas, programmeur Alex Mooren en gast-presentator Mouna Laroussi nemen je in vogelvlucht mee door het aanbod van komend seizoen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na de presentatie kun je meteen tickets kopen voor de voorstellingen waarvan je een preview hebt gezien en krijg je als eerste de seizoensbrochure mee naar huis!

Ticket is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een drankje en hapjes.

Let op: Ben je Vriend voor seizoen 22-23 of 23-24, dan mag je gratis naar onze seizoenspresentatie. Hierover heb je een e-mail ontvangen met informatie.
Informatie over de start van het nieuwe seizoen

De nieuwe seizoensbrochure valt tussen 23 en 27 mei op de mat en is daarna op te halen in de schouwburg en andere centrale locaties in Gouda.

Het nieuwe theaterseizoen staat dinsdag 23 mei 18.00 uur online op onze website.

De kaartverkoop voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start op woensdag 31 mei 11.00 uur online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

De vrije kaartverkoop start op zaterdag 3 juni 11.00 uur online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

Word Vriend!

Als Vriend krijg je dit seizoen dus 3 dagen voorrang op reserveren van tickets voor het nieuwe seizoen! Daarnaast ontvang je meer leuke extra’s en steun je natuurlijk de Goudse Schouwburg zodat we ook in de toekomst mooi aanbod kunnen blijven presenteren. Vriend wordt je al voor € 30,- per persoon of voor twee personen € 50,-. Lees hier meer over ons Vrienden-lidmaatschap.