Nieuws

Samenwerking Regenboog Alliantie voor Coming Outdag

De Regenboog Alliantie en de Goudse Schouwburg kondigen met enthousiasme een samenwerking aan ter gelegenheid van Coming Outdag op woensdag 11 oktober.
De Goudse Schouwburg zal op een unieke manier aandacht besteden aan de lhbtiq+ gemeenschap in Gouda en omstreken.
Om de aandacht te vestigen op deze speciale dag zet de schouwburg een week voorafgaand aan Coming Outdag (vanaf woensdag 4 oktober) het buitenscherm boven de hoofdingang van de schouwburg open voor berichten en verhalen van iedereen die zich verbonden voelt met de lhbtiq+ gemeenschap.
De Goudse Schouwburg en de Regenboog Alliantie roepen iedereen die zijn/haar/hen verhaal wil delen op om contact op te nemen en zich aan te sluiten bij dit initiatief.
Samen kunnen we bijdragen aan een inclusieve en ondersteunende gemeenschap voor iedereen in Gouda.
Wil je jouw verhaal delen of meer informatie ontvangen over deze samenwerking, neem dan contact op met Marcel Kamphuis via m.kamphuis@goudseschouwburg.nl.
“De Goudse Schouwburg is altijd al een plek geweest waar mensen samenkomen om kunst en cultuur te ervaren,” aldus Marcel Kamphuis, van de Goudse Schouwburg.
“We zijn trots om de Regenboog Alliantie te ondersteunen en een platform te bieden voor verhalen die gehoord moeten worden.
Onze hoop is dat deze samenwerking een stap voorwaarts is in het bevorderen van begrip en acceptatie.”
Op Coming Outdag presenteert de Goudse Schouwburg de voorstelling “GEMMA”, een productie die de thema’s van identiteit, zelfacceptatie en liefde verkent.
In de voorstelling leren wij Gert kennen in diens zoektocht ook Gemma te kunnen zijn. Gert en Gemma leven in één lijf samen.
Gemma verdient een plek in de wereld, maar hoe en in welke vorm?