Nieuws

Rondleidingen en voorstellingen tijdens Nationale Kindertheaterweek

De Goudse Schouwburg doet mee aan de eerste Nationale Kindertheaterweek op woensdag 18 oktober en donderdag 19 oktober.
Maak kennis met twee unieke kindervoorstellingen en tal van leuke activiteiten voor jonge theaterliefhebbers.

Woensdag 18 oktober zijn er twee gratis rondleidingen om 11:00 en 12:30. Aanmelden hiervoor is nodig via programmeurs@goudseschouwburg.nl.
Woensdag 18 oktober kunnen kinderen en hun families genieten van de betoverende voorstelling Micro… de dingen komen in opstand (7+).
In de voorstelling vertolken niet acteurs, maar dingen de heldenrollen.

Kleine spullen, die gewoonlijk tijdens familiedrama’s en liefdesverhalen naar de achtergrond verdwijnen, pakken in deze voorstelling hun “moment of fame”.

Donderdag 19 oktober maken we ruimte voor de jongere theaterfans met Buurman & Buurman gaan Verhuizen (4+). Als de buurmannen besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat…

Rondom de twee voorstellingen zijn er tal van leuke activiteiten gepland om de dag nog specialer te maken. Voor en na de voorstellingen kunnen kinderen deelnemen aan spannende activiteiten zoals snoep maken, tekenen, dansen en knutselen. Het beloven twee dagen vol plezier en creativiteit te worden voor het hele gezin.

Kaartjes voor de kindervoorstellingen en bijbehorende activiteiten zijn nu beschikbaar op goudseschouwburg.nl.