Nieuws

Kaartverkoop gestart!

De kaartverkoop voor seizoen 2023-2024 is van start! Je kunt direct tickets kopen via de website, telefonisch op nummer 085 – 239 1501 en bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67.

De Vriendenkaartverkoop was de afgelopen dagen al erg succesvol met totaal ruim 13.000 verkochte kaarten. Gelukkig zijn er voor de meeste voorstellingen en concerten nog goede plaatsen, dus wil je na de zomer genieten van al het moois dat er op het programma staat, grijp dan nu je kans. We doen vandaag maarliefst 112.500 kaarten in de verkoop!

Komend theaterseizoen staat er weer een volledig en divers programma in de Goudse Schouwburg met o.a. Peter Pannekoek, Herman van Veen, Kasper van der Laan, Youp van ’t Hek en een nieuwe show van Claudia de Breij, concerten van Wende, Krezip, Karin Bloemen, Racoon, Jamai en alle grote dans- en toneelgezelschappen en heel veel nieuwe namen. Bekijk het programma in de agenda, in de brochure die je op kunt halen bij de Tickets & Servicebalie van de schouwburg of bekijk de brochure hier online.

Naar de Agenda ➞