Nieuws

Gratis workshops en masterclasses van Siggy&D1ns, Lloydscompany, Gery Mendes en meer tijdens Express Yourself

Dit najaar slaan de Goudse Schouwburg en gro-up opnieuw de handen ineen voor een nieuwe editie van Express Yourself, het succesvolle jongerenproject gericht op talentontwikkeling in de urban scene. In de maand oktober kunnen jongeren tussen de 15 en 21 jaar gratis deelnemen aan inspirerende workshops en masterclasses, gegeven door bekende artiesten. 

Tijdens de Smaakmakersmaand in oktober krijgen jongeren de kans om hun talent te ontwikkelen en kennis te maken met gerenommeerde artiesten zoals Desray Ramos, Nathalie Cijntje, Siggy&D1ns, Lloydscompany, Meyline Schuurs en Gery Mendes. Deze professionals bieden workshops aan op het gebied van muziek, dans, spoken word en meer. Voor jongeren is dit een unieke mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren en ervaring op te doen in een creatieve omgeving. Naast de workshops wordt er een exclusieve meet & greet georganiseerd en staat er een verrassend randprogramma op de planning met o.a. Supergaande en Borrelnootjez. 

Na de workshops en masterclasses vindt in november een auditiesessie plaats, waar jongeren kans maken op deelname aan het Intensive traject. Dit traject bestaat uit een intensieve bootcamp die zal uitmonden in een grote eindvoorstelling in januari 2025. Hiernaast omvat het programma ook een speciale Girls Night, gericht op vrouwelijke talenten. 

Het project biedt een unieke kans voor jongeren om direct in contact te komen met professionals uit de urban scene en zich te ontwikkelen in een veilige en inspirerende omgeving. De Smaakmakersmaand is onderdeel van de derde editie van Express Yourself, een project van de Goudse Schouwburg en gro-up. Inschrijven via de website van De Goudse Schouwburg: https://forms.gle/J1HcKos1SKJmwB4o8