Nieuws

Gratis workshops en masterclasses in meivakantie

Zaterdag 29 april t/m donderdag 4 mei opent de Goudse Schouwburg de deuren voor masterclasses en workshops speciaal voor jongeren. Verschillende disciplines als zang, dans, spoken word en rap komen langs, maar ook business. Grote bekende artiesten Winne, Sigourney K., Mahi Khalesi, Raw Roets, Lloyds Company, Manu van Kersbergen, Sheree en Desray Ramos zullen de deelnemers komen inspireren. Jongeren kunnen zich gratis aanmelden.

Goudse jongeren kunnen in de meivakantie zichzelf verdiepen in verschillende disciplines met workshops en masterclasses van grote artiesten en de beste docenten uit de urban scene. Programmamaker Jocelyne van Groningen: “Het is de tweede keer dat we in de schoolvakantie een dergelijk traject organiseren. Vorig jaar hadden we meer dan honderd Goudse jongeren over de vloer en we zijn erg enthousiast om dit jaar een vervolg te kunnen organiseren.

De workshopweek is een ervaring waar je kennis maakt met verschillende podiumkunsten. Totaal zijn er negen sessies en je kan meerdere workshops volgen. Meld je voor 25 april aan bij Jocelyne via WhatsApp: +31641300506. Of schrijf je in via deze link: www.gro-up.nl/expressyourself

De workshopweek is onderdeel van Express Yourself: een samenwerking tussen de Goudse Schouwburg en jongerenwerk organisatie gro-up buurtwerk. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds en Gemeente Gouda.