Nieuws

Festival de Verwondering komt met voordelige earlybird combinatiepakketten

In het weekend van 19 t/m 21 september barst in de hele Goudse binnenstad De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten.

Speciaal voor De Verwondering maakt The Ashton Company een spectaculaire show in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg op donderdag 19 en vrijdag 20 september. Deze twee dagen blaast tevens zangeres en performer Chagall je gegarandeerd omver in de Kleine Zaal. Ze zingt, speelt en beweegt zich in haar unieke interactieve lichtinstallatie B.A.B.Y., die zich als een netwerk lichtgevende neuronen om haar heen vormt. Door beweging van haar lichaam en de sensoren die daarop zitten, bestuurt ze tijdens het zingen de installatie, lichteffecten en muziek van haar show. Of ontdek betoverende korte theatervoorstellingen in de historische Agnietenkapel. Hier staan per avond drie verschillende nieuwkomers op het podium.

Liefhebbers van theater hoeven niks te missen van het programma met één van de combinatiepakketten. Bezoekers hebben de keuze uit drie soorten pakketten; waarin je een combinatie hebt van The Ashton Company, Chagall en Agnietenkapel en nog een Agnietenkapel Passe Partout. De vrije kaartverkoop hiervoor is gestart via de Goudse Schouwburg, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

Voor meer informatie, bezoek www.verwondering-gouda.nl.