Nieuws

Express Yourself organiseert kampvuursessie tijdens Gouda Beach Experience

Het mooiste marktplein van Nederland wordt binnenkort weer omgetoverd tot een uniek stadsstrand. Naast yoga en beachvolleybal krijgt ook muziek plek op het strand. Zondag 25 juni organiseert Express Yourself een kampvuursessie op de markt in Gouda tijdens Gouda Beach Exprerience.

Express Yourself is een project waarin Goudse jongeren worden uitgedaagd om zichzelf te laten zien door middel van urban podiumkunsten; dans, muziek en spoken word. Vanuit het jongerenproject van de Goudse Schouwburg worden jongeren zondag 25 juni uitgedaagd om aan te haken bij de akoestische open mic, mee te jammen of muzikale verzoekjes te doen.

De avond is van 19:30 tot 22:00 en wordt gepresenteerd door twee jongeren, een muzikant en een rapper/host. Daarnaast haken ook een aantal jongeren aan die eerder hebben gezongen bij Express Yourself.

Verwacht een kampvuur, marshmallows en De Garenspinnerij zorgt voor veel instrumenten zodat iedereen mee kan doen. Jongeren nemen plaats op de bierbanken en kleedjes en haken laagdrempelig aan. Aanmelden is niet nodig.

Gouda Beach Experience wordt georganiseerd door Grand Canyon Events.