Nieuws

Eva-Nicole Leroux en Sofie de Bruijn in de schouwburg tijdens Gluren bij de Buren

Benieuwd naar het nieuwste talent uit Gouda? Tijdens Gluren bij de Buren op zondag 4 februari treden 80 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Gouda – ook ver buiten het stadscentrum. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/gouda.
De Goudse Schouwburg doet ook mee met zes optredens.
► Eva-Nicole Leroux (12:45 / 14:15 / 15:45)
Een singer-songwriter uit Gouda. Tijdens haar studie aan het Conservatorium ontwikkelde ze haar fascinatie voor het schrijven van popliedjes met uitdagende harmonieën en dromerige melodieën. Vanachter de piano creëert Eva-Nicole met haar muziek een unieke ervaring die je absoluut niet wilt missen.
► Sofie de Bruijn & Karel Houtzager (13:30 / 15:00 / 16:30)
Jazz, pop, musical, noem het maar op. Alles komt aan bod bij dit muzikale duo dat elkaar kent van het conservatorium. Sofie de Bruijn en Karel Houtzager nemen je mee door verschillende stijlen en talen. Gegarandeerd genieten!
Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.
Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.