Nieuws

Eerste samenwerking Zorgpartners groot succes

Woensdag 22 maart keken er 45 bewoners van Ronssehof in zaal De Klaproos naar de voorstelling die actrice Anne Wil Blankers speelde in de Goudse Schouwburg. Via de livestream konden zij meekijken naar de voorstelling waarin Anne Wil over haar leven vertelde.

Vol humor en vooral met veel herkenbare situaties en namen uit de theaterwereld van weleer nam Anne Wil haar leven met de bezoekers door. Tegelijkertijd keken ook bewoners van De Rietkraag, De Hanepraij en Prinsenhof live mee. Wie een vraag voor Anne Wil had, kon die via de WhatsApp van een van de aanwezige vrijwilligers van de schouwburg stellen. Woensdagavond werd een eerder opgenomen theatervoorstelling aan de bewoners van Gouwestein vertoond.

Het is voor het eerst dat Zorgpartners met de Goudse Schouwburg samenwerkt. Samen met de coördinatoren Welzijn van Zorgpartners maakte een team van de Goudse Schouwburg deze voorstelling in de centra mogelijk. De kans is groot dat dit succes met andere voorstellingen en artiesten een vervolg krijgt op nog meer centra.