Nieuws

Een dag vol Hammond-magie met optredens, workshop, afterparty en heel speciale gast

Zaterdag 10 februari verandert de Goudse Schouwburg in een tempel van ongeëvenaarde Hammond-klanken, met een dagvullend programma gewijd aan de legendarische Hammond-organen. Met optredens, workshop en afterparty onder leiding van niemand minder dan de internationaal befaamde hammondorganist, Rob Mostert. 
 
De Goudse Schouwburg is de hele dag doordrenkt met de kenmerkende tonen van de Hammond. ’s Middags organiseert de schouwburg een Masterclass Hammond voor de liefhebber. ’s Avonds speelt de Rob Mostert Hammond band Memphis Blues & Soul in de sfeer van het zinderende zuiden van Amerika. Zij ontvangen voor de battle een heel speciale gast. Na afloop is er tijd voor een Q&A op het podium, en kun je nog genieten van gierende leslies bij de afterparty in de kleine zaal. 
 
Een hoogtepunt van de dag is de exclusieve workshop die wordt gegeven door niemand minder dan Rob Mostert, een internationaal gerespecteerde hammondorganist. Deelnemers krijgen de kans om persoonlijk kennis te maken met de geheimen en technieken achter de Hammond, begeleid door de virtuoze begeleiding van Mostert zelf. Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of voor het eerst in aanraking komt met de Hammond, deze workshop belooft een onvergetelijke ervaring te worden. 
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via: goudseschouwburg.nl of aan de tickets- en servicebalie op de Boelekade 67.