Nieuws

De Goudse Schouwburg, Paagman en Bibliotheek Gouda ontvangen Martin Hendriksma voor Literair Café

Na schrijvers als Saskia Goldsmidt, Susan Smit en Lale Gül, verwelkomt de Goudse Schouwburg op zondag 24 maart de auteur Martin Hendriksma in het kader van Literair Café. In nauwe samenwerking met boekhandel Paagman en Bibliotheek Gouda wordt dit evenement georganiseerd, waarbij prominente schrijvers centraal staan en hun inzichten delen over actuele onderwerpen of recent verschenen boeken. 
 
Hendriksma is bij het grote publiek bekend van zijn vijfdelige tv-series “Langs de kust” en “Langs de Rijn” (NPO2), die hij samen met Huub Stapel presenteerde. Hij zal op deze middag spreken over zijn nieuwste boek “Het geheim van Bols”, dat in februari 2024 werd uitgebracht. De Friese schrijver en journalist belicht in zijn werk niet alleen boeiende verhalen, maar biedt ook diepgaande inzichten in actuele thema’s die de maatschappij vormgeven.  
 
De kaartverkoop voor deze inspirerende lezing is reeds gestart. Bezoekers kunnen hun tickets rechtstreeks aanschaffen via de officiële website van De Goudse Schouwburg, telefonisch via het nummer 085 – 239 1501 en bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67.