Nieuws

De Goudse Schouwburg brengt nieuw jongerenprogramma: #MatchMyStory

De Goudse Schouwburg kondigt met enthousiasme de lancering aan van het #MatchMyStory-programma: een contextprogramma voor jongeren rondom de nieuwe voorstelling Mensen Zoals Jij. Eerder dit jaar had de schouwburg al een succesvolle samenwerking met het Rotterdamse gezelschap WAT WE DOEN rond de voorstelling So Far So Good.

Onderdeel van het contextprogramma is een nagesprek geleid door jongeren die worden gekoppeld aan ouderen in het publiek. Deze unieke interactie tussen generaties bevordert begrip en verbinding. Voor het contextprogramma zoekt de schouwburg meerdere Goudse jongeren voor vier workshopavonden op donderdagen 25 januari, 1, 8 en 15 februari. De avond duren twee uur en naast een goede ervaring is er ook een vergoeding en reiskosten beschikbaar. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met Reinier Postma via r.postma@goudseschouwburg.nl.

Dit project is een initiatief van Theaterdelta Zuid-Holland. Een uniek verband tussen de schouwburgen in Gouda, Dordrecht en Leiden die samen contextprogramma’s ontwikkelen rond diverse voorstellingen.

WAT WE DOEN werkt samen met Theaterdelta Zuid-Holland aan uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om hen heen. Mensen Zoals Jij staat op donderdag 14 maart 2024 in Gouda en werpt een licht op de stiltes en onuitgesproken onderwerpen binnen een familie