Nieuws

Bijgeboekt: Danny Vera – DNA – Theatertour (donderdag 25 april 2024)

Het seizoen is pas net begonnen, maar we hebben opnieuw een voorstelling bijgeboekt. Danny Vera komt op donderdag 25 april 2024 naar Gouda met zijn theatervoorstelling DNA. Kaarten zijn vrijdag 8 december in de verkoop gegaan.

 

Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten.

 

Tickets ➞

 

Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock ‘n’ roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer.

 

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider verkocht Danny Vera o.a. twee keer de Ziggo Dome uit en heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg. Daarnaast is Danny niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Met deze nieuwe theatershow zal hij muzikaal groots uitpakken! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.