Verwondering in de Agnietenkapel: Roi Soleil

Frenglish pop with a dash of queer glitter

Specials
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 22:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 9,50
Archief

Tijdens de Verwondering verhuizen we 3×30 naar een bijzonder locatie.  Twee dagen lang is de Agnietenkapel dé plek om jong talent te ontdekken die zich al bewezen hebben. De drie voorstellingen hebben één ding gemeen de makers zijn dé grote hits op festivals als De Parade, Oerol en het O Festival. Grijp je kans en zie op één avond op een unieke, historische locatie de sterren van morgen!

De ongekroonde koning van de Agnietenkapel neemt je dansend mee de zwoele nacht in, maar niet voordat je je hebt laten betoveren door performance.  De muziek van Roi Soleil is een zoete lovebaby van Stromae, Troye Sivan, Yelle, Lady Gaga, Christine and the Queens en het Eurovisie Songfestival. ‘Frenglish pop with a dash of queer glitter’ klonk nog nooit zo absolument génial.  Dus kom meezingen, dansen, feesten en wordt een totale fan (als je dat nog niet was). Roi Soleil is namelijk de ultieme partydrug waarvan je nog niet wist dat je hem zó nodig had!

Bij deze voorstelling zit geen consumptie inbegrepen in de toegangsprijs.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips