Verwondering in de Agnietenkapel: De Poezieboys

Vinkenoog

Specials
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 21:00 - 21:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 9,50
Archief

Tijdens de Verwondering verhuizen we 3×30 naar een bijzonder locatie.  Twee dagen lang is de Agnietenkapel dé plek om jong talent te ontdekken die zich al bewezen hebben. De drie voorstellingen hebben één ding gemeen de makers zijn dé grote hits op festivals als De Parade, Oerol en het O Festival. Grijp je kans en zie op één avond op een unieke, historische locatie de sterren van morgen!

De Poezieboys hebben één doel: uitverkochte, dampende en joelende zalen voor de poëzie, want de wereld kan wel weer wat Rock & Roll & Poëzie gebruiken! En dat lukt de heren bijzonder goed, tijdens de Parade slingerden rijen om de tent om Vinkenoog te kunnen zien. Speciaal voor de Verwondering hernemen de heren de productie waar de Theaterkrant over schreef: “Deze voorstelling is in alle opzichten een warm badje, een verrassend liefdevol feelgoodminiatuurtje. ‘Zeg ja tegen het kijkplezier in je ogen!’

Bij deze voorstelling zit geen consumptie inbegrepen in de toegangsprijs.

 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips