Verplaatst: Docloc – Shabu

Tijdens Gouda Beach Experience op de Markt!

  • Locatie Op Locatie
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 12,50
Archief

Let op: wegens onvoorziene omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt de filmavond van Docloc te verplaatsen. We hebben besloten de buitenbios te verplaatsen naar vrijdag 20 september, tijdens Festival de Verwondering. Dus zet deze nieuwe datum maar alvast in jullie agenda. We hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

Zin in een zomerse filmavond met je voeten in het zand? Kom dan zaterdag 22 juni om 20:30 naar het stadsstrand op de Markt en geniet van de onweerstaanbaar vrolijke documentaire Shabu, winnaar van het Gouden Kalf met aansluitend verrassend randprogramma!

Wat ga je zien?

Shabu is een swingende, zomerse documentaire van Shamira Raphaëla over de 14-jarige Shabu uit Rotterdam-Zuid, die de auto van zijn oma total loss rijdt en de hele zomer moet hosselen om het goed te maken. Gaat het Shabu lukken? Bekijk hier de trailer.

Wat is Docloc?

Docloc is een filmproject van de Goudse Schouwburg en filmmaker Elsbeth Fraanje. Het brengt documentaires naar bijzondere locaties in de stad om gesprekken te voeren over belangrijke thema’s.

Tot 27 jaar? Dan is het GRATIS!

Dankzij de samenwerking met Express Yourself en de Goudse Schouwburg kunnen jongeren tot 27 jaar GRATIS genieten van deze unieke Docloc-filmervaring. Bestel je gratis kaartje online (1 per e-mailadres) en neem je ID mee. Mis deze kans niet!

See you at the beach!

Vergeet niet om je eigen strandstoel, zitzak of kleedje mee te nemen, zodat je comfortabel van de film en het randprogramma kunt genieten.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door GoudApot en Graaf Floris de V.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend