Theaterweekend – The Piano Men

Crazy Piano’s meets Top2000

Muziek
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 10,00
Archief

Nederland viert het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend met vele voorstellingen door heel Nederland én een breed scala aan extra gratis activiteiten. Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je voor slechts €10,- van de voorstelling van je keuze.

Maak je klaar voor de muziekshow van het jaar!
Hoe ziet jouw ideale muziekavond eruit? Vanavond mag jij het zeggen! Onze te gekke pianisten, scheurende saxofonist en groovende drummer spelen alles. Crazy Piano’s meets Top2000 op deze humoristische en op en top muzikale avond. Deze avondvullende muziekvoorstelling wordt gespeeld door The Piano Men. Een van de topformaties in Nederland die werken met het duelling piano concept. De top entertainers speelden eerder voor onder andere Crazy Piano’s, Funky Piano’s, Joop van den Ende theaterproducties, Boom Like that en vele andere shows. Tijdens de voorstelling mag je suggesties openlijk met de spelers delen. Tussendoor spelen de mannen de vetste medleys, het mooiste uit de verschillende decennia en de persoonlijke favorieten van onze entertainers.

 

Cast:
Arjen Baakman           Piano en zang
Robert Stoop               Piano en zang
Robin Visser                Drums en zang
Pepijn Mol                  Saxofoon en zang

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips