Theaterweekend – Hotel Schouwburg (2-persoonskamer)

Geniet van een exclusieve overnachting

Specials
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 22:00 - 22:05
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 50,00
Archief

Wij nodigen je van harte uit om te komen overnachten in de Goudse Schouwburg tijdens het Nationaal Theaterweekend! Ervaar de unieke kans om te verblijven in één van onze bijzondere kleedkamers, waar normaal gesproken artiesten zich voorbereiden op hun optreden.

Geniet van een exclusieve overnachting, omringd door de magie van het theater. Ontdek de charme van de Goudse Schouwburg in alle rust en wordt wakker met de bijzondere sfeer die het theater te bieden heeft.

Reserveer snel, want het aantal beschikbare kamers is beperkt. Mis deze kans niet om het Nationaal Theaterweekend op een unieke manier te beleven!

Zondag 28 januari staat er een heerlijk ontbijt klaar voor de hotelgasten die de unieke kans hebben om te overnachten in de Goudse Schouwburg. Voor degenen die de dag op een rustige en energieke manier willen beginnen, biedt Yoga in Concert een ontspannen start.

Inclusief ontbijt. Wij regelen luchtbedden, gasten nemen zelf slaapzak + kussen mee (en evt. beddengoed).

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips