Tall Tales

Facades

Circus
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 22,50
Archief
"Left me both in tears and with comfort. The battle, the falling, the fear but all while flying and in love."
— Publieksreactie

Kunnen we onszelf zijn in de ogen van een ander?

Drie acrobaten dansen met hun demonen.
Op het snijvlak van circus en fysiek theater laten ze in Facades verschillende kanten van zichzelf zien. Kunnen we onszelf zijn in de ogen van de ander? Ze slepen ons mee in hun persoonlijke levens. Met luchtacrobatiek, surrealistische choreografieën en persoonlijke anekdotes onderzoeken ze samen hoe één beeld totaal verschillende dingen kan betekenen.

Hoe onze blik wordt geleid door onze eigen ervaringen en denkbeelden. Ze gooien dit overhoop en gebruiken hiervoor twee eeuwenoude en zeldzame circusdisciplines: Hair-hanging, waarbij de artiest aan de haren in de lucht hangt en Icarian Games, partneracrobatiek waarin salto’s worden gemaakt vanaf de voeten van de ander. Durf jij jezelf te laten zien, ongeacht hoe anderen naar jou kijken?

Concept/Regie: Maartje Bonarius, Harm van der Laan Artiesten: Alfonso Escribano, Christina Lancione en Melinda Meijs. Lichtontwerp: Maarten Verheggen Dramaturgie:Luc van Esch Muziek: Studio Boeke Kostuum: Hanne Pierrot, Anouk van Kampen Wieling Productie: Nikki Kracht en Susanna Paavola Foto: Jona Harnischmacher

Facades is mede mogelijk gemaakt door: 
Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam, Fonds 21, Stichting Bevordering Volkskracht, Zabawas, Van de Mandele Stichting, Elise Mathilde Fonds, Van Ommeren – de Voogt Stichting, Stichting Pieter Bast.

Over Tall Tales Company
Tall Tales Company, opgericht in 2013 door Maartje Bonarius en Harm van der Laan, vertelt grote verhalen op een menselijke schaal. Over de impact die we hebben op de wereld, en op elkaar. Circus is hun taal. Een spannende taal, die emoties oproept en tot de verbeelding spreekt. Een taal die iedereen begrijpt, maar vrijwel niemand spreekt. Met Tall Tales zoeken zij de grenzen van het circusgenre en gaan daarbij bijzondere combinaties aan met andere kunstvormen. Het gezelschap is inmiddels gegroeid van kleine locatievoorstellingen naar schouwburgzalen en internationaal succes.

Gezellig Nagenieten arrangement

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Bijboeken €11,50 p.p.

Warm Welkom arrangement

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €9,50 p.p.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend