Stuntkont

155 en Maas Theater & Dans

Familievoorstelling
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 19:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 20,00
Archief

Don’t grow up, it’s a trap! 

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen kinderen. En dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen (toch?). Er moeten huizen gekocht worden, belastingen betaald worden en je moet je verdiepen in termen als ‘hypotheekrenteaftrek’ en ‘eigen-inkomsten-norm’. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken.

Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: ‘djeez, zij zijn echt kinderachtig’. In een flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

De pers over 155:
“Ille skills en een weid gevoel voor humor.” (Theaterkrant)
“CONTROLE is hilarisch ironisch, maar ook van een ontroerende schoonheid.” (Volkskrant ★★★★)
“CONTROLE is een uitstalkast van theatrale inventiviteit en superieuze slapstick.” (Het Parool)
“Deze jiskefet onder de urban dansgezelschappen neemt vooral zichzelf niet te serieus” (Volkskrant)
“Een fysiek spektakel dat je op het puntje van je stoel laat zitten.” (My Daily Shot Of Culture)
“De zelfspot, kleerkamerhumor en gecultiveerde lulligheid zegevieren nog steeds bij deze hilarisch anarchistische breakdancecrew uit Utrecht.” (Volkskrant)

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Iedereen heeft een ticket nodig, ook kinderen die op schoot (kunnen) zitten.
Na de voorstelling krijg je een drankje bij de limonadebar.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips