Seizoenspresentatie 24-25

Eigen productie
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00 - 22:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 12,50

Er spelen t/m juni nog een hoop mooie voorstellingen dit theaterseizoen, maar wij zijn ook alweer druk bezig voor seizoen 2024-2025. Het programma is rond en we hebben weer een prachtig, gevarieerd en vol programma samengesteld met (inter)nationaal gevestigde namen, nieuw talent, eigen producties en meer.

Ook dit jaar presenteren wij dit graag met trots aan jullie tijdens de seizoenspresentatie op maandag 27 mei! Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts en een vooruitblik naar wie er allemaal naar Gouda komen. Gastpresentator Aron Elstak, directeur Tineke Maas en programmeur Alex Mooren nemen je in vogelvlucht mee door het aanbod van komend seizoen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na de presentatie kun je meteen tickets kopen voor de voorstellingen waarvan je een preview hebt gezien.

Ticket is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een drankje en hapjes.

Let op: Ben je Vriend voor seizoen 23-24 of seizoen 24-25, dan mag je gratis naar onze seizoenspresentatie!

Praktische informatie:

  • De nieuwe seizoensbrochure valt tussen 24 en 27 mei op de mat en is daarna op te halen in de schouwburg en andere centrale locaties in Gouda.
  • Het nieuwe theaterseizoen staat vrijdag 24 mei 17.00 uur online op onze website.
  • De kaartverkoop voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start op maandag 27 mei na afloop van de presentatie online. Vrienden die de seizoenspresentatie bezoeken kunnen ook bij de speciaal ingerichte kassabalie kaarten kopen.
  • De vrije kaartverkoop start op donderdag 30 mei 19.00 uur online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

Word Vriend!

Als Vriend krijg je dit seizoen dus 3 dagen voorrang op reserveren van tickets voor het nieuwe seizoen! Daarnaast ontvang je meer leuke extra’s en steun je natuurlijk de Goudse Schouwburg zodat we ook in de toekomst mooi aanbod kunnen blijven presenteren. Vriend wordt je al voor € 30,- per persoon of voor twee personen € 50,-. Lees hier meer over ons Vrienden-lidmaatschap.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips