Romijn Conen – Vallicht (try-out)

Toneel
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 19,50
Archief

Aangrijpende monoloog over verlies, wederopstanding en rouw.

In VALLICHT vertelt acteur Romijn Conen het ontroerende verhaal van een vijftiger die uit zijn huis wordt gezet door zijn vrouw: ”Ik kan niet langer jouw geliefde zijn als jij je blijft verschuilen achter je handicaps. Je bent meer dan dat, maar je ziet het zelf niet meer!”
En zo gaat hij op zijn driewielfiets door Nederland om erachter te komen wat hij nog waard is! Voor zichzelf? Ook, maar meer nog voor al die mensen die in hem geloofden, maar de een na de ander hem lieten gaan omdat hij (volgens hemzelf) niet meer was dan een man in gebreke… Dat hij alleen maar haalde – en niets terugdeed.

In deze aangrijpende monoloog horen we hoe deze man, ondanks zijn afasie, woorden weet te vinden voor zijn (door artsen voor onmogelijk gehouden) wederopstanding en voor de liefdevolle kreet van zijn vrouw dat hij moet proberen weer ‘Romijn’ te zijn! Dit, deels autobiografische, stuk is de comeback van Romijn Conen op de Vaderlandse podia. Een levenskreet van een acteur pur sang.

Leuk nieuws: deze voorstelling wordt tweemaal gespeeld. Ook te zien op donderdag 6 juni om 15:00. Klik hier voor meer info en tickets.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips