Racoon

Theatertour

Muziek
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00 - 22:25
  • Pauze Nee
Archief

De Zeeuwse band Racoon tourt dit najaar langs theaters in het hele land. Het indrukwekkende repertoire van de band – met hits als Het Is Al Laat Toch, Liverpool Rain, No Mercy, De Echte Vent, Love You More en Oceaan – leent zich perfect voor de intieme setting van het theater. Muzikaal staat de band als een huis: de klassiekers worden moeiteloos afgewisseld met Nederlandstalige liedjes waarbij zanger Bart van der Weide geen blad voor de mond neemt. Zijn persoonlijke teksten over het leven, de liefde, vriendschap en verdriet weten keer op keer te raken.

Racoon is momenteel bezig met het maken van nieuwe Engelstalige liedjes, die deze tour ongetwijfeld op de setlist zullen staan. Herkenbaar en toegankelijk, eerlijk en direct: Racoon op z’n best.

U kunt maximaal 4 kaarten per bankrekeningnummer bestellen voor deze voorstelling.
Wij behouden ons het recht voor, indien een bankrekening vaker wordt gebruikt om de kaarten te annuleren.

LET OP!

Kaarten voor dit concert worden uitsluitend verkocht door de Goudse Schouwburg.  Koop niet via andere kanalen, want  helaas zijn deze tickets niet altijd geldig en vaak is de ticketprijs veel te hoog. 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips