Pitchavond: DREAM > PITCH > REALITY

Specials
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 19:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 0,00

Heb je een creatief/cultureel idee voor Gouda? Ben je jonger dan 27 jaar oud en woon je in Gouda? Doe dan mee aan de pitchavond op 27 juni bij ons in de schouwburg en maak kans op €5.000,- om jouw project te realiseren! Wil je deelnemen aan de pitchavond? Meld je aan via: gouda.nl/cultuuridee 

Bijvoorbeeld: Wil je samen met vrienden een straatfestival organiseren? Of een modeshow met zelf ontworpen kleding? Wil je een voetbaltoernooi combineren met dans en muziek? Is er behoefte aan jamsessies voor jonge muzikanten en wil jij dit organiseren? Mis je ruimte waar jonge kunstenaars kunnen samenwerken? Wil je die lelijke muur bij jou in de buurt veranderen in een kunstwerk? Of iets heel anders? Het kan allemaal!

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’.  Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips