Pakkepapier (1+)

Efrem Steim

Familievoorstelling
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 11:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 12,50

Een interactieve voorstelling, waarbij alles draait om knisperend, rollend en scheurend cadeaupapier. Een vrolijk theatraal cadeautje voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar! 

Hou jij ook zo van cadeautjes? Van grote ingepakte dozen met strikken? Of kleine cadeautjes met sliertjes? Hou jij ook zo van mooi papier waar de leukste cadeautjes in kunnen zitten? Lukas is gek op cadeautjes en dan nog het meest op het pakkepapier. Hij pakt graag in. Hij pakt graag uit. Hij geeft graag cadeautjes! Kijk, vandaag heeft hij ook een cadeau bij zich met een grote rode strik erbovenop. Wat zal erin zitten? Maar eerst alles klaarmaken, het cadeautje komt straks! 

Inpakken, opvouwen en dichtmaken. Cadeautje is verstopt! Wat zal er toch inzitten? 

Scheur, knisper, kras, snel het papiertje eraf. Open. Maar kijk nou wat een rommel en jeetje, wat een zooi! Nieuwsgierig kijkt Lukas naar de kinderen. Zal hij alles weer netjes maken? Of gaat hij samen met de kinderen lekker verder scheuren en dansen met het papier? 

Hiep hiep hoi, wat een plezier met al het pakkepapier! 

Als er iets te vieren is of in een feestperiode komt Lukas met zijn speciale cadeaupapier langs: Pakkepapier met een thema! 

Credits
Concept & spel: Efrem Stein 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips