Nina June

Muziek
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 15:30 - 17:00
  • Pauze Nee

De Goudse Schouwburg en Sociëteit So What! gaan weer een samenwerking aan op het gebied van programmering

Laat je betoveren door de klanken van zangeres en songwriter Nina June en haar muzikanten tijdens een concert speciaal ontworpen voor bijzondere locaties in Nederland met een magische akoestiek. Nina staat bekend om haar melancholische en filmische songs en “Rolling Stone Magazine” prees haar “Glitter Voice”.

Dit jaar bracht de artieste haar nieuwste EP “Paradigm” uit, waarop ze samenwerkt met verschillende internationale artiesten. Met meer dan 42 miljoen streams en een gouden plaat op zak, heeft Nina June inmiddels een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.

Tijdens dit concert op deze betoverende locatie zullen Nina en haar muzikanten de akoestiek optimaal benutten. Van intieme ballades tot meeslepende samenzang, één ding is zeker: je zult vanavond geraakt worden door de schoonheid van de muziek.

Voor liefhebbers van: HAEVN, Agnes Obel, Ane Brun en Birdy

OVER DE VENUE
Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What! Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom. De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda. Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!

 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips