Joost Spijkers

Au Plat Pays

Muziektheater
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 20:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 27,50

Joost brengt een nieuw theaterprogramma met de titel Au Plat Pays, vrij naar de song van Jacques Brel. Het vlakke land waar volop ruimte is voor Joost om het leven te bezingen, samen met een paar muzikanten, in een intiem kamerconcert. Prachtige chansons in de traditie van Aznavour, Brel en Shaffy, maar dan voornamelijk van eigen hand. Doordat het trio van cello, basklarinet en altviool een heel andere verschijningsvorm en klank heeft dan de SPIJKERS band ontstaat er een nieuwe omgeving en een nieuw publiek voor SPIJKERS. Een krachtig en melancholisch programma waarin Joost het publiek aan de hand neemt naar zijn wereld waar gezongen en gedanst wordt alsof het leven ervan af hangt. 

Dit heeft ook geresulteerd in het album ‘SPIJKERS-Iemand als jij‘ waarop 13 nieuwe nummers zijn opgenomen. Deze opnames zijn inmiddels uitgezonden op radio4 en radio5 alsook uitgebracht op de digitale kanalen zoals Spotify, iTunes etc. 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips