Jerry Hormone’s Ego Trip afscheidstour

Dit concert is in So What!

  • Locatie Op Locatie
  • Tijd 20:00 - 00:00
  • Pauze Nee

Na acht jaar Nederlandstalige rock, roll, garage, beat en countryschlagers breit The Jerry Hormone Ego Trip er een eind aan. Jammer, maar niet al te hard getreurd: de band rondom C-status BN’er Jerry Hormone onderneemt najaar 2024 voor een allerlaatste keer een zegetocht langs de Nederlandse zalen mét een gloednieuwe plaat.

Nieuw album The Jerry Hormone Ego Trip snoept verstandig!
Op 1 april 2024 verschijnt het derde en laatste album The Jerry Hormone Ego Trip snoept verstandig! digitaal op alle grote en kleine streamers. De fysieke release (LP en CD) zal enkel en alleen verkocht worden bij de optredens van de afscheidstournee en nergens anders, een extra reden voor liefhebbers om van die bank af te komen. Luister het hele album vast op SoundCloud via deze supergeheime link: de supergeheime link

 

OVER DE VENUE
Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What! Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom. De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda. Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend