Halloween HIDE OR DIE

Express Yourself

Young Adult
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 19:30 - 23:00
  • Pauze Nee
Archief

De Goudse Schouwburg nodigt jongeren uit om op maandag 30 oktober een onvergetelijke Halloweenavond te beleven. Vanaf 19:30 uur tot 23:00 uur zal de schouwburg worden omgetoverd tot een angstaanjagend Haunted House waar plezier en spanning hand in hand gaan. Deelnemers kunnen zich voorbereiden op een avond vol enge verrassingen en griezelige activiteiten.

Een hoogtepunt van de avond zal het spannende spel ‘Hide or Die’ zijn, waarbij durf en behendigheid samenkomen terwijl bezoekers zich verstoppen in het spookachtige decor van de schouwburg. Trek je engste kostuum aan en kom langs voor een onvergetelijke en enge ervaring.

Programmeringsraad

Deze Halloweenavond is geboekt door de jongerenprogrammeringsraad voor jongeren uit Gouda en omgeving. Een aantal keer per jaar presenteren zij een voorstelling voor jongeren t/m 21 jaar in de Goudse Schouwburg in het kader van Express Yourself.

Toegang is €3,- inclusief welkomstdrankje (Leeftijd van 16 t/m 25) 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend