Gastprogrammering: This won’t last forever.

  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 19:30 - 21:15
  • Pauze Ja
  • Rang 1 € 10,00
Uitverkocht

THIS WON’T LAST FOREVER. is een indrukwekkende voorstelling van Lisa Brugman die het opgroeiproces van jongeren letterlijk in de schijnwerpers zet. Deze dansshow laat verschillende uitdagingen zien waarmee jongeren te maken krijgen, waaronder vriendschappen, onzekerheid, liefdesverdriet en het verlies van dierbaren.

Deze uitdagingen worden op krachtige wijze uitgedrukt in woorden met monologen en poëzie. Daarnaast wordt elke uitdaging ook visueel tot leven gebracht in verschillende dansen, waardoor je wordt meegesleept in de belevingen en ervaringen van de jongeren.

THIS WON’T LAST FOREVER. is een unieke dansshow met  bijzondere momenten die zowel jongeren als volwassenen aanspreekt.

Over de titel:

Eén van de favoriete artiesten van Lisa haar opa was Ellen Foley. Na zijn overlijden in januari 2022 nam Lisa zijn platen van Ellen Foley over, en sindsdien is zij ook helemaal weg van haar muziek. Lisa vindt het een mooie gedachte dat ze via de muziek van Ellen Foley nog steeds een stukje van haar opa bij zich heeft.

 

Toen Lisa begon met het opzetten van haar voorstelling wilde ze er iets voor haar opa in terug laten komen. Toen dacht ze meteen aan Ellen Foley. Zelf zegt Lisa hierover: ‘Ik ben Ellen Foley haar nummers gaan luisteren en vond al best snel ‘This Won’t Last Forever’. Dit nummer vond ik meteen geweldig en de titel paste ook nog eens erg goed bij mijn show!’

Over Lisa

Lisa Brugman is nog maar 16 jaar oud en zit in 5 havo op het Antoniuscollege Gouda. Naast haar schoolwerk werkt ze met veel plezier aan het creëren van haar eigen dansshow. Deze show is een uiting van haar creativiteit en liefde voor dans en poëzie.

Ze is enorm trots op wat ze heeft bereikt tijdens de pitchavond op 27 juni jl. in De Goudse Schouwburg en kijkt ernaar uit om haar culturele idee met jullie te delen.

Instagram:

https://www.instagram.com/lisaxbrugman/

Kom naar deze dansvoorstelling en laat je inspireren!

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’.  Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend