Gastprogrammering: Studio Forza

Dance Through Life

  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 19:00 - 21:30
  • Pauze Ja
  • Rang 1 € 19,50

Laat je meevoeren door de dansers van Studio Forza die de belangrijkste momenten van het leven verbeelden, van een zorgeloze kindertijd tot de uitdagingen van de volwassenheid. Tijdens ‘Dance Through Life’ ervaar je hoe dans krachtige levensfasen en herkenbare thema’s tot uitdrukking brengt, zoals de avonturen en ontdekkingen van je schooltijd, de diepgang van menselijke relaties en de trots van het behalen van persoonlijke mijlpalen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 8 juni in de Goudse Schouwburg voor een avond vol prachtige dans en ontroerende momenten.

Tickets zijn inclusief pauzedrankje

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’.  Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend