Gastprogrammering: Cool Talent

  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00 - 23:30
  • Pauze Ja
  • Rang 1 € 15,00
Archief

COOL Talent is een avondvullende voorstelling waarin de beste acts van middelbare scholen uit Gouda en omgeving een professioneel podium krijgen om hun grote kwaliteiten aan een zo groot mogelijk publiek te tonen. Dit kan zijn in de vorm van zang, dans, cabaret, kort toneel etc. COOL Talent is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een uniek Gouds evenement!

Ooit begonnen door de LIONSCLUB GOUDA heeft Stichting JdH Theaterproducties de organisatie en productie overgenomen.
Op 1 juni is de 11e editie van COOL Talent in de grote zaal van de GOUDSE SCHOUWBURG.
En ook dit jaar beloofd het opnieuw een geweldige avond te worden waar het talent en enthousiasme van leerlingen – en hun docenten – van bijna alle middelbare scholen in Gouda en omstreken van het podium spat.

Nadat wij alle muziekavonden op 5 Goudse middelbare scholen hebben gezien is er een prachtige line up samengesteld van zo’n 22 fantastische muzikale acts. Op deze avond zien we de hoogtepunten van de muziekavonden van: De Goudse Waarden, Het Coornhert Gymnasium, het Coenecoop College, GSG Leo Vroman en het Antoniuscollege.
En bereid u voor; de ene act zal u nog meer versteld doen staan dan de andere. Het allerbeste talent uit Gouda en omstreken ziet u tijdens COOL TALENT!

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’. Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend